Tuesday, September 25, 2012

mommy baby gathering =)



oleh sebab ramai pulak yang tanye ciknaa, bila mau ketemuan jumpe si teruna slim razin mikhaill tu, ciknaa buat entry ni..kebetulan masuk dalam mimpi malam tadi..hahaha [giler blogging kan]
oke, kalau ada yang berminat, sila cadangkan mane nak buat..alah, tepi-tepi longkang pun oke.. :))
kalo ada yang nak buat rumah terbuka lagi syokk..tapi ciknaa cakap awal-awal, rumah ciknaa memang tak available..bukan sebab kedekut, tapi ciknaa menyewa dengan 2orang lagi anak dara, [laki jauh gini la kekdahnye] jadi tak sesuai..kalo boleh, lame dah ciknaa buat rumah terbuka hari tu.. :P  sila bagi cadangan oke... TQ =)



p/s: ciknaa dok kat gombak.. area gombak setia..

13 comments:

  1. Buat la kat shopping mall. Boleh relaxing, hi tea :)

    ReplyDelete
  2. Jommm!! Buat ala2 potluck & picnik pun best..dekat dataran padang Shah Alam contohnya. Tapi kena buat pagi tak pun petangla, time tak panas. Kalau tak cian baby panas.

    ReplyDelete
  3. yes! cadangan yg bes ciknaa...jom ketemu...wat kt ttwangsa pun ok..hehe..dkt ckit nk pi...huhu...tgk mn2 tmpt yg dipersetujui ramai..cikanis join jek..sgup redah mn2 pong!hehe

    ReplyDelete
  4. putrajaya...haha...tak kisah mane2 pun...klu free, mmg on aje...:)

    ReplyDelete
  5. ehh saya pun dok gombak setia..hehhe..

    ReplyDelete
  6. putrajaya ok...byk taman & playground
    shah alam pon ok...byk taman & tempat rekreasi
    titiwangsa pon ok, centre in KL dan senang berkumpul...
    senang citer semua ok....
    Tapi kena buat pilih dulu or kalo ade yang sukarelawan nak handle perjumpaan..means dia mcm secretary..buat announcement bila..theme apa, kena bawak ape? potluck ke?ape ker? set time date..kena ade lah org yg organize kalo tak nanti kelam kabut u ols..:)

    ReplyDelete
  7. haaaa... nk join buat jugak ni... mcm nk plih putrajaya gak ni...

    ReplyDelete
  8. ciknaa! nak joiiinnnn... =)

    tapi bile tarikhnye yang?? tolong jangan ckp minggu ni ye. sy kat kuantan. hehe. vote shah alam yaaww! :D

    ReplyDelete
  9. NK JUGAK..SU PILIH PUTRAJAYA ATAU SHAH ALAM..KLU AHAD SU OK..KLU HARI LAIN SUSAH SIKIT..HII...

    ReplyDelete
  10. ciknaa, putrajaya okey sgt! ha, ni idea j la...cikna wat 1 fb tntg event ni...paste link...naty ktrg add pastu sng la nk bncg2.... :)

    ReplyDelete
  11. weekend ni i trun KL...kalau buat gathering nk join! hehe

    ReplyDelete
  12. syokk jgk tu...kita jupe ramai2...
    kita buat tmpt yg senang sume org boleh pergi...tmpt yg boleh anak2 bermain, mommy menyembang....hihihihi.... sy weekend on jer...

    ReplyDelete
  13. nak jumpe gak...jangan lupe invite aty ek..plssss...:)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016