GOOGLE Adsense

Monday, August 27, 2012

raye razin



 songkok takde nak tutup rambut yg tak subur tu  =)



selamat hari raye..ehh ada stok kuih raye lagi tak..? nak sikit ;)

ciknaa start cuti sampai la ke hari ni baru la dapat hadap blog bagai..
raye, mcm pusing semalaya je..
kl-johor-pahang-kl..phewww.. .


razin sampai demam sebab raye orang sume berebut nak main ngan dia..
baru tido 10 minit, dah kene kejut sebab nak pegang je..
alasan 'setahun sekali, jumpa pun jarang-jarang'
adooooii..anak aku tak sihat ado korang amik tahu ke..??


tapi seronok kan raye dah ada anak ni..
mak pak nye kalo pakai kain buruk pun takpe kot..
pakai baju smart sangat pun orang nampak anak tu jugak.. hoho.
duit raye? oh itu kesukaan mama razin..seronok kecik2 lagi dah ade duit banyak..kakaka "__"


 eid 3 of us..





mama & razin :)



p/s: duit raye razin bole beli beskal pixie :) alhamdulillah syukur...

12 comments:

  1. dah pakai baju raya dah dier..hehe..selamat ari raya razin & fmili :)

    ReplyDelete
  2. rambut xsubur sama cam airiell..hehe..tp skg airiell dh botak blk..cute je razin kai baju raya!!!!booolat mata die...samat ari raya ciknaa.. :))

    ReplyDelete
  3. fifi: mak nye eksaited lebeh pakaikan baju melayu anak walaupun kejap je..huhu.


    ros anis: haha..ade geng. mate die mmg sume org ckp bulat mommy..

    ReplyDelete
  4. yer ar ciknaa..anak aty sampai susut sikit badan sebab ramai nau yang nak pegang..kekadang geram gak...tapi redho jer lah..tak kan nak larang orang pegang anak kite ek..:)

    ReplyDelete
  5. aty: tula..org tua2 cakap dia demam sakit urat.. balik kl, tido je keje die.. kesian kan?

    ReplyDelete
  6. razin ni nampak mcm tinggi la budaknya...hehe

    ReplyDelete
  7. nana: org ckp gitu la.. tgk nanti die beso, pendek ke tinggi..hehe.

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya CikNaa! :)

    Comeynye Razin pakai baju melayu, macam dah big boy :)

    Kannn..ena masa beraya haritu pun kesian ngan Aqil semua nak gendong dia. Pastu dia ngamuk2..Huhu.Tu yang tak ley nak beraya lama sangat kalau ke rumah orang, kesian dengan anak.

    ReplyDelete
  9. Erina: hehe. big aqil lagi :)

    tula kan, kalo tak memikirkan hari raye, mls ciknaa nak bwk dia keluar sgt. budak ni xtahan lasak.. kesian kan..

    ReplyDelete
  10. Takde songkok pakai kopiah je Razin.. huhuu, sian dia sampai demam ye. Terkejut lah tu,

    ReplyDelete
  11. ini semua geng mikhail momy cha..berbaju melayu sokmo..hihihi...agak-agak la kalo kumpul all mommies bwk anak jantan masing-masing pakai baju melayu haruss haru biru mengekek kita gelak tgk keletah bdk2 ni kan? syomels!

    ReplyDelete
  12. mrs yana: kopiah pun tak dijumpai :) lepas bg ubat demam bru oke cket tau..isk3..

    mommy cha: haaaa..itu plg syokk klu dibayangkan.tp kalo btl2 lg syok kn? hehe..

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016