GOOGLE Adsense

Tuesday, July 10, 2012

razin 1st time rasmi carseat dalam kereta



hye..
hari ni papa jaga saya kat rumah.. 
mama taknak hantar umah pengasuh minggu ni sebab papa ada..
tengahari tadi mama balik tengok & susukan razin :)
papa tiba2 je cakap nak hantar mama pegi keje kul2 tadi.
sebab kesiankan mama susah cari parking..
sayang betul papa kat mama razin ea.. hihi.. jeles oke..


oke, tengahari ni pestime la razin duduk dalam carseat ni..
seronok.. sampai mengantok je rasa..
pastu kaler hijau tu buat saya rase syokk je pandang..
itu je nak cite.. babai aunty sume.. ("",)v

10 comments:

  1. dok baek2 ek dlm carseat tu razin..jgn buas2..nanti jatuh..hehe

    ReplyDelete
  2. Conelnya razin,bgus tau train dr kecik,nti die da biasa senang..safety first..:)

    ReplyDelete
  3. dah lama suruh ayah umar beli car seat..mentang-mentang bkn dia yang meriba anak dalam kete,dia buat tak tau je permintaan bini dia..

    ReplyDelete
  4. ros anis: mula2 ni tak buas lagi kot mommy.. baru lagi, malu2 katakan..hoho :)

    cheyan: haha..sume org tegur mata dia tau..

    yun: haah yun, sbb mggu dpn papa dia dah balik jhr keje.. terpaksa la mama survive :)

    farah: alololo sabar mommy. ne tau dia nk buat seprais.. ngeeee :)

    ReplyDelete
  5. kena ajar dari kecik dlm baby car seat baru doh besar senang dia dah biasa....takderlah meraung kalo letak dlm car seat, kang kalo nangis driving kemana, anok kemana yer tak? hihihihi ^___^

    ReplyDelete
  6. anak aty tak mo duduk dalam car seat lame2...ggrrrr....

    ReplyDelete
  7. mommycha: ciknaa dgr org ckp camtu la ajar dia duduk awal2 ni.. takut lame2 sok jemu plak,jenuh ciknaa nk drive pg keje pegang dia..

    aty: o yeke? hehe.. razin ni diam je dalam seat tu.. pelik agaknye.. haha

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016