GOOGLE Adsense

Friday, July 27, 2012

bebisiter & FM terbaru razin

takde masa sangat nak update entry..
kekeringan modal pun ye jgak..
yang pasti mood ciknaa tak sabar tunggu jumaat..[hari ni kan]
papa razin balik..yeay! :))
bukan ape sangat pun, boleh la keluar jengjalan..
naik muak dah kot isnin sampai ke jumaat rutin same aje..
pegi keje, balik keje.. razin pun boring dok hadap muka mama dia je tiap-tiap hari..
kesiannn... :P



oke, dah gaji.
pestime ambik gaji bagi kat orang lain yang bukan darah daging kite..
pengasuh la tu.. takkan nak suh dia jage anak kite free kan..
sure r kene bayar upah dia [errr sesuai ke perkataan 'upah' tu]
ciknaa hantar anak kat pengasuh je.. makcik ni pun agak tua jugak la..
kat area gombak ni kampung-kampung mebi tak mahal sangat..



 two hundret fifty yu! 


**** mommy hantar anak kat mane? mahal tak? :)





NAN PRO1


oke, razin mmg campur susu.. kat umah pengasuh ciknaa bagi dia FM..
ni kali ke empat dah tukar susu..mamil gold, anmum, isomil, NAN..
terbukti NAN ni sesuai dengan dia..
masalah kembung sebelum ni setel..yahuu..ciknaa suke..
lepas susu, dia akan terkentut-kentut..
poo poo dia pun cantik.. kuning je kaler nye..
paling best, dia suke.. dah banyak dah dia isap..kalo dulu bagi isomil 2oz tu pun susah nau nak abess..
mahal memang agak mahal bagi orang cam ciknaa..
700g dah dekat 60 hengget..
takpe, janji razin suke..



**** nak ajak papa razin beli stok susu banyak2 esok..serik dah..hm.. ***

11 comments:

  1. aty hantar kat baby sitter..rm280..die kate baby nahal sikit..sedang kat rawang jer pon..huhu..naseb baik memang elok die jage..[buat mase ni ar] :)

    ReplyDelete
  2. tgh 50-50 nk beli susu fm...hihihi...:p
    klu datang penyakit m utk ngepam, cari nan plak...hihi..

    ReplyDelete
  3. member ckp kalo nak susu murah...pi beli dekat speed mart...byk beza gak...try borong sana...hehehe...

    ReplyDelete
  4. KAT SPEEDMART TU MURAH SUSU BABY..TAKPUN KAT KEDAI UBAT CINA

    ReplyDelete
  5. kt kedai ubatan cina agak murah dr tmpt lain.. heee..

    ReplyDelete
  6. ekin hntr kat nursery opis, RM300
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. tgh berfikir2 lg nk hantar bby kt kampung ke kt pengasuh.. huhu

    ReplyDelete
  8. uwaaa..mahai benor harga baby siter.....ades..kena survey survey dah ni

    ReplyDelete
  9. shaheem minum snow. alhamdulillah dia ok je dgn susu tu dari dlu sampai skrg...

    ReplyDelete
  10. ika hantar kat dlm kem ni..3ratus..tp xberkira ngan keja ika yg tentu ni..nak hantar time bile2 pun boleh..

    ReplyDelete
  11. okay la area gombak rm250, nurul hantar taska kat taman ibu kota rm280.. try tgk susu kat NSK selayang.. anak nurul S-26, kedai biasa rm61 tp kat NSK rm58 jer =)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016