GOOGLE Adsense

Monday, May 14, 2012

dah mula nak berbuai..




hai la baby razin mama ni..
dah masuk 10 hari ritu dah mula nak puting kosong..
papa dah belikan.. masuk 15 hari nak berbuai pulak..
sorry ye sayang..mama taknak ajar lagi..
lagipun kamu kecik sangat lagi..
mama tak yakin lagi nak masukkan kamu dalam buai..



penyelesaian nya, mama sumbat kamu dalam car seat ni..
kebetulan, mama ada bawak balik kampung sebab nak training kamu la..
takut nanti taknak pulak duduk dalam tu..
susah la mama nak pegi keje nanti, nak anta kamu pegi nursery..
tapi baby razin macam selesa duduk dalam car seat ni..
lena dia tido..tapi siang jela..
malam, ciknaa tidokan dia atas tilam macam biasa..

5 comments:

  1. hehe my baby pon mcm suka berbuai or ada org dodoikn....sudahnya i letakkan dia dlm rocker je

    ReplyDelete
  2. budak2 skrg.. agaknye kite dulu suke bergerak mse peknen kot..dia dh belajar berdodoi dlm perut.. hihi.

    ReplyDelete
  3. umar hari ke20 i letak dalam buai..tapi masuk 2bulan dia ok je tak letak dalam buai..

    ReplyDelete
  4. farah: oo camtu? skrg ni tunggu nenek dia belikan dulu la.. kalo x, mls sy nak beli lagi..hehe

    ReplyDelete
  5. senang gak ar die nak pakai puting..huhu...anak aty puas dah aty sumbat tak mo die...;p haaa...jangan tak tau aty sekarang dah pakai buaian..rocker pon tak jalan..ngeee

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016