GOOGLE Adsense

Wednesday, May 9, 2012

baby razin belum tanggal tali pusat :(

today: 17days..
ubat cuci pusat hospital bagi tu dah abis..
misi datang rumah bagi sebotol gantikan yang dah abis tu..
semalam abis jugak.. tali pusat belum jugak tanggal..
hari ni nenek razin pegi klinik, ambik lagi ubat cuci tu..
masuk botol yang ke3 dah..



peliknya, kenapa lama sangat tali pusat dia tanggal ek?
semua orang dah naik risau ni..
sebab selalu paling lama pun 10 hari, mesti dah tanggal..
tali pusat dia takde nanah, takde darah,tak pulak berair ke ape..
misi dah call doctor kat hospital tadi..
dia cakap kalau ada infection cepat2 pegi hospital..
esok, misi nak datang tengok tali pusat baby tu..


p/s: ada tak mommy2 yang alami masalah mcm baby ciknaa?

8 comments:

  1. Bby annaila 8 ari je.. Tu pun org ckp lame.. Ni smpai 17 hari... Phew~

    ReplyDelete
  2. wawa: btl dear.. mcm down je rase bila tengok keadaan pusat dia tu.. kuning xde, tali pusat pulak tak tanggal2 lagi..

    ReplyDelete
  3. baby i 3 hari je luruh dh.sebab tali pusat tu almost 90% kering.pastu dia mengamuk kat wad masa admit jaundis.terus luruh tali pusat.tapi x lega elok g la kt pusat tu.

    ReplyDelete
  4. rilek..dulu asyraf pun 17 hari baru tali pusat jatuh..tengoklah sehari dua lagi jatuh lah tu..

    ReplyDelete
  5. uiks lamanya...my baby 7 hari dh tanggal...hehe...xpe, nnti bawak baby jmpe doc k

    ReplyDelete
  6. baby izwa pun hari ni dah 7 hari nampak gaya macam lambat juga...

    Tak pe sabar... mungkin dia tak kering lagi kot...

    ReplyDelete
  7. lamanye..umar 7 hari dah jatuh..xpe dear,tunggu la dua tiga hari lagi..

    ReplyDelete
  8. aty aritu hari ke-10 baru tanggal..tu pon dah risau jugak dah..aty sebab tak andai cuci..dalam2 lobang pusat tu kene cuci sekali rupernyer..lepas 3 hari nurse ajar baru tali pusat tu tanggal...

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016