GOOGLE Adsense

Tuesday, April 3, 2012

wardrobe baby selamat sampai rumah..



rezeki budak kecik ni lagi.. syukur alhamdulillah..
last 2 week balik kampung suami, kan buat kenduri doa selamat..
FIL ciknaa de bagi duit sikit.. nah, untuk dalam perut tu.. hehe.
suke la mama ni. senyum tak hengat ape dah.. rezeki kamu laa wahai anak..
Tok abah bagi duit, yeay!! :))



dah tak tau nak buat pe ngan duit tu.
sebab rasa nya semua barang baby,ciknaa & suami dah siapkan..
dulu plan nak beli wardrobe untuk baby lepas abis cuti berpantang 3 bulan..
kebetulan dah rezeki dapat awal ni, ciknaa beli terus..
takut nanti, duit kemana, wardrobe baby ntah kemana.. hihi.



buat sementara ni almari kiut ni mama pinjam letak baju mama dulu ea..
sebab barang2 kamu dah nak kena hangkut bawak balik johor.
takpe, mama rasmikan dulu.. ngeh3.. =)


p/s: syyyyhhh..petang ni suami balik. malam karang kul12 nak buat surprise sebab esok befday dia.. kalo buat2 sakit nak beranak oke tak ekk? thee hehe :))

7 comments:

  1. Comelnya wardrobe baby.. ^_^ Xpe, mommy pakai dlu,nanti baby dh kuar penuh baju baby je dlm tu. hehe

    ReplyDelete
  2. comel sungguh wardrobe tuh. mesti baby pon suka nanti. hehe

    ReplyDelete
  3. comeyyy sgt! :)
    dalam tu ada laci x naa?

    ReplyDelete
  4. cantik...:) aty pon plan nak beli lagi satu yang ley gantung nyer..sekarang jenis berlaci..:)

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016