GOOGLE Adsense

Sunday, April 29, 2012

nama baby sudah diberi :)


Muhammad Razin Mikhaill
berat: 3.3kg..
lahir normal tapi vacuum..
arini genap 7hari, jadi ciknaa dan suami dh boleh umumkan nama baby kat semua orang.lepas hajat kami nak ikut sunnah nabi yg 1 ni..syukur alhamdulillah..


p/s: nak sangat share pengalaman bersalin yg mcm percaya tak percaya je dah lalui..tapi tak sempat sangat. sebab mcm2 nak kene buat dalam pantang ni.. nanti ciknaa usahakan curi masa utk entry tu.. 

11 comments:

  1. masa prepare nama untuk baby pun, ada nama RAZIN...tp, tup2 kuar nye pompuan...baru terkial2 nak cari nama perempuan..huhu...

    sy tunggu entry pengalaman bersalin awk pulak...(diri sendiri punya pun xabis cte lagi..)hehe...

    ReplyDelete
  2. tahniah naa....sy pulak xsabar menunggu hari ni...anyway baby mikhaill cumel sgt!

    ReplyDelete
  3. lala: ooo nk letak razin jgak ea? hihi.. sy suke maksud tu, tenang & sopan.. tula, nanti nk hapdet cecepat ea.. :)

    roz: tQ mommy.. edd dh tak lame kn? seronok tau baby dah keluar.. :)

    ReplyDelete
  4. baru beranak memang sibuk..!!! aty tahu rasenyer..heheh..aty ni pon curik2 mase nak hapdet blog bagitau kat kawan2 update terbaru...:) neway..sedap name baby...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wahai umat Muhammad s.a.w Muhammad Razin Mikhail...semoga menjadi anak soleh buat mama dan papa...(^___^)

    ReplyDelete
  6. ekin pon x sbr nak tngu baby keluar
    huhuhuhu
    2 bln lg

    ReplyDelete
  7. tahniah yer ciknaa...sedap nama baby...baby razin pun hencem..hehehe...x sabo nk tggu n3 pengalaman bersalin..!!!!selamat berpantang!!!

    ReplyDelete
  8. tahniah ye..comey sgt razin mikhaill..tak sabar nak tau pengalaman bersalin ciknaa.. :)

    ReplyDelete
  9. Hi Razin, nanti dah besar jadi kawan anak auntie tau ;) Hehe. Selamat berpantang!

    ReplyDelete
  10. congrats ciknaa!oo..sama la kita lahirkan normal tp vacuum.huhu.

    ReplyDelete
  11. congrats ciknaa!oo..sama la kita lahirkan normal tp vacuum.huhu.

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016