GOOGLE Adsense

Saturday, March 3, 2012

maternity outdoor shoot esok..



masuk 32 weeks baru la terhegeh nak shoot.. haha.
bukan sengaja okeh..
cenggini la kalo suami isteri tak duduk sebumbung..
nak cari masa 2,2 free memang la rumit..
[suami je yg bz, ai free je sokmo..tihihihi ]


malam tadi siap mimpi bagai dah..
hope la kali ni jadi nak shoot..
bape kali postpon dah..
rugi la kalo tak jadi,
sebab 50 % deposit dah bayar..


p/s: 3minggu dah tak jumpa suami.. petang ni bantal peluk ai pulang.. hehe. esok 7pagi dah keluar rumah. OP cakap nak moment pagi. bagus jgak, takde la mak buyung ni berpanas terik.. masa kawen dulu takpe la, badan ringan lagi..hohoks! =)

12 comments:

  1. wah,bestnye ade maternity photoshoot
    nak jugak
    huhuhu
    mahal x ea?

    ReplyDelete
  2. bestnya dpt mengabadikan kenangan masa mengandung bersama suami tercinta

    ReplyDelete
  3. ekin: tak mahal sgt ekin. naa dapat 300 hengget je. =)


    suhaida:itu la.. suka sgt kumpul koleksi mcm ni.nanti dah tua, bole tengok balik. hehe.

    ReplyDelete
  4. bestnya..ika xbuat pun..gamber tangkap sendiri ada la..hehe..
    xpe 32w baru nk buat..nampak perut boolat baru cantik.. ;p

    ReplyDelete
  5. boolat ke? perut na kecik je ika.. nanti kene ikat atas ngan bwh perut, baru nmpk besau kot.. hihihi :))

    ReplyDelete
  6. i dh 30w & sama je asyik tangguh maternity shoot! hubby keje x tentu masa ssh nk set time kn? hehe...op dh byr habis ni so nak xnak mmg kna buat jugak la...huhu

    ReplyDelete
  7. nana: wuihh, byr abis? rugi tu kalo tak proceed..

    ReplyDelete
  8. nurul : gambar tu eah? hehe..

    ReplyDelete
  9. sonok dapat buat maternity photoshoot..ade gak plan..tapi hujung2 ni tak larat sikit ar badan..mud pon kelaut..takut nanti gambar tak cantik..huhu

    ReplyDelete
  10. aty: na pn dah tak larat mane aty, tp teruja nak buat.. hope esok kuat la hendaknye.. kalo tak, byk gmbr duduk aje la.. hihi.

    ReplyDelete
  11. Wah bestnya, i tak terfikir pun dulu... Hi, saya sebenarnya blogwalking je.. Jom kita tukar2 blog?.. see u...

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016