GOOGLE Adsense

Friday, March 16, 2012

last preparation sebelum berangkat balik pantang..

rasa nya bila tengok master list barang baby, barang mama,
macam dah complete dah kot..
penat dah nak keluar shopping lagi [kopak dah nih, simpan duit utk bayar deposit nursery anak pulak]
malam tadi dah mula kemas2.. letak setempat dah barang yg nak balik johor..yeay!
3bulan disisi suami.. lebih seronok, baby dah nak keluar.. hehe.


50% barang memang dah hantar balik kampung masa 7bulan ritu..
yang tinggal pada ciknaa, yang ciknaa beli sendiri..
kat kl ni kene pegang jugak sehelai 2 baju baby..
karang tetiba baby nak meluncur jadi orang key-el,
bogel la kamu wahai anak..sebab takde baju.. hihi.


kesemua barang yang ada kat umah gombak.


box ni beli sebab carrefour jual murah selasa ritu.. rm9.90 aje.. boleh sumbat barang lagi. :P


set botol susu ni nenek pahang dia belikan.. tokey tupperware kan, nak bagi cucu pakai produk jualan dia la teeww :)



rembatan terakhir setakat ini.. [dalam hati dah tak sabo nak korek hidung baby pakai buds yg comel tuh]



selesai sudah kemas barang.. nanti papa baby sumbat je masuk kereta lagi 3minggu..


beg yg bakal dibawa ke hospital.. dapat free masa register maternity card manjaku hari tu.. 3hengget aje. berbaloi2..

7 comments:

  1. CA pun da hantar separuh barang2 kat kampung. CA pakai cottonbud brand Fiffy. rasanya itu la brand yg paling kecil cottonbudnya compare ngn anakku.. maklum je la kan, lubang hidung baby kn sgt2 comel

    ReplyDelete
  2. brand Fiffy murah kan...brg2 die cam berkualiti gak...rasenye lah...hihi...:)

    ReplyDelete
  3. oh.dah get ready barang.sy pon dlm proses..murahnya box tu.9.90 je?huhu.comelnya beg nak bawak ke hospital:)

    ReplyDelete
  4. Dah prepare all thing ni. Semoga segalanya berjalan dgn lancar ye. Btw, beg dr anakku tu memang comel, agaknya ada lg x if nak register jd membership? hehe

    ReplyDelete
  5. wah. dah ready semuanya. best tengok semua dah prepare.kite belum berkemas lagik. adoi. hee

    ReplyDelete
  6. selamat berpantang nnti..yehaaa!

    ReplyDelete
  7. aty pon dah berhenti shopping n beli barang baby since 7 bulan..sekarang mud nak shopping barang sendiri jer membuak2...heheh..barang2 pon semua dah hangkut pindah umah family...cume yang dok angkut kehulu kehilir bag nak gi spital jer..neway..selamat berpantang tuk cik naa..:)

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016