GOOGLE Adsense

Tuesday, March 20, 2012

gift untuk baby lagi.. boleh letak baju kamu wahai anak mama :)

hihi..
rezeki baby lagi..
alhamdulillah..
jumaat lepas mak & adik beliau pegi IKEA jengjalan..
ciknaa kirim beli bakul kecik tu nak letak baby tiletories..
tapi dorang tak pulak jumpa..
:( hampa sedikit..



tapi makcik ada belikan benda lain sebagai ganti..
KUSINER, bed storage box..
memula tak boleh bayangkan jugak menda hape..
sebab masa bawak balik tu elok je dlm plastik terlipat..
bila pasang.. wow! teruja yu..
boleh letak baju baby..

 

p/s: walaupun tak mahal mane, ciknaa sgt hargai pemberian ni.. syukur.baru perasan, rupa nya banyak jugak barang baby kaler hijau :)

6 comments:

  1. Comel. I xsempat nak jalan2 kat IKEA. Kalo tak boleh rembat 2 3 barang baby.

    ReplyDelete
  2. cik naa..aty baru jer target nak beli storage ni kat ikea...tapi malas nak gi lagi sekarang..nanti2 ar lepas beranak..:)

    ReplyDelete
  3. cantek2..xsabar nk hbs pntang..nk bw bb pi jln ikea..hihi

    ReplyDelete
  4. wahhh lawa...kaler pink ada x? hehe

    ReplyDelete
  5. cantek2!coolour dia menarik:)

    ReplyDelete
  6. hana: hihi.. sy pn, ini pun org yg pegi.

    aty: hoho.. yeke? takpe, sbb dkt je kan? sy xde kt kl cuti 3bulan ni :)

    sue: tak lame je lg kn? yeay! bb aqilah nk pg ikea laa..


    nana: pink? mak ckp kaler ni je ada skrg..

    reyna: hihi.. geram je kan? nak sumbat bby dlm tu pn boley.. :D

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016