GOOGLE Adsense

Friday, March 2, 2012

update barang baby

arini dah masuk bulan 3..
kalo orang tanye, naa bila due?
ciknaa senyum je, 'bulan depan!'
jawab dengan confident u ols.. haha =)


semua barang besar2 baby ciknaa dah beli..
cuma kalau ada sikit2 jela lagi.
tapi itu dah bersalin pun boleh suruh suami p beli kot..
cam termos, minyak yuyi tu..


ciknaa punya barang pun sikit2 je lagi tak complete..
breast pad pun takde lagi.. hehe.
kain batik, baru ada 2helai..
mak dah beli 4helai, 2helai bff ciknaa beli dari kelantan,
pun tak sampai ke tangan..
kene balik pahang la amik ngan dorang..











mamalove car seat ni ciknaa beli masa sale bulan 12 ritu.. murah aje. Rm79.90. kat anakku ciknaa jumpa sebijik design ni harga Rm270.00. nasib tak tertipu.. ngeh3..



 Petpet ni ciknaa dapat murah.. harga sebenar 64 keping rm35.90.. ciknaa beli kat JJ rm29.90. :D




+
latest punya.. semalam baru beli. tak beli online oke, sbb tokey nya bos kat office ciknaa aje. 5 helai rompers ni Rm35.00.. baby tight tu 8 hengget je.. kalau nak wusha2 sila klik fb LittleOne's Closet.


itu jela rasa nya nak share.. karang banyak2 sangat tepek gambo kat sini muntah pulak orang tengok. ciknaa beli barang smua murah2 je mummy2.. TIADA jenama mahal2 untuk anak ciknaa buat masa ini. sekian.. hope cukup la kot untuk beberapa bulan ni. dah abis pantang nanti kite keluar shopping lagi ye baby.. (*_*)v

12 comments:

  1. murah car seat tue
    nak beli cm2 jugak
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ekin: kalo ada contest sape juara komen plg cepat, ekin cmfirm menang.. huhu.. try pg kat manjaku. aritu naa beli kat sane je. murah2 sume!

    ReplyDelete
  3. suka tgk brg2 baby...lg plk naa mmg x boros beli brg2 baby..i like...tp kan bln depan nk bersalin ek??? complete kan mana yg x de lg...kot2 nati bersalin lbh awal dr due..pengalaman saya....

    ReplyDelete
  4. jaja: thanks mommy.. bulan depan, hihi. xcited nak main ngan dak kecik ni.. ooo, awal bape ari tu jaja? cuak pulak dgr..

    ReplyDelete
  5. best tgk barang2 baby...hehe...eh romperts tu murah la...huwaaaaa i beli kat expo klcc rm45

    ReplyDelete
  6. best betul tgk brg2 baby kan....betambah2 rindu~!!hihi..:)

    ReplyDelete
  7. nana: klcc takde yg murah nana.. huhu. takpe la, sedekah kat dia 10 hengget..hihi.

    wawa: betul3..! rindu sgt.. kalo belek2 baju dia mesti nak cium! hehehe =)

    ReplyDelete
  8. ciknaa, petpet newborn tu kt tesco ngah murah skrg..RM27.90 jerr..skrg tgh ade baby fair kt Tesco..rsnye smpi 7/3 ni..so sape2 yg lum beli lg leh la terjah..:)

    ReplyDelete
  9. farhana: tesco mane tu dear? hihi. tak boleh btl dgr sale2 ni.. huhu. xlarat pn jadi larat berjalan... =)

    ReplyDelete
  10. same la kite bulan depan nk sambut baby,.hihi..berdebar2.oh.sy pon buy pet2 kat JJ.hihi.buh baju dalam kotak transparent tu senang nak bwk gi balik kampung ek?

    ReplyDelete
  11. reyna: hihi.. JJ murah, tp upe nye ada lg murah. kat d store, arini harga jatuh sampai 25.90.. uiyoo :D haaa reyna, tp gmbr box tu mmg dah berada kt kampung pun. bulan 1 aritu lagi..

    ReplyDelete
  12. tu aa..ada gak jumpa pegt2 lg murah.igtkan bile ada baby fair kat jj tu kire murah ..tapi meleset!huhu.takpalah.nxt time dah tau.oh.mcm nak beli gak la box mcm tu senang nk bwk balik kan

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016