GOOGLE Adsense

Friday, January 20, 2012

veil nikah

dah lama tak update pasal w-day..
tetiba rase rindu saat dinikahkan dulu tu.. ^______^
veil.. atau pun selendang..
untuk nikah dulu ciknaa memang nak pakai veil jenis chiffon..
tujuan utama nya nak tutup lelemak kat lengan yg gedabak ni.. hehe.


untuk veil nikah, ciknaa beli kat Gulatis..
secara kebetulan nya corak veil tu memang sangat ngam dengan baju nikah..
panjang dia xsilap ciknaa 1.8 meter kot.. [tak sure sangat]
tapi kain dia sangat selesa pakai..









lepas beli tu ciknaa hantar tempah jahit manik sikit kat sebelah atas kepala tu.. kasi heavy sikit.. cun =)


one of person yg sewa veil ciknaa..
close up : jahit manik atas kepala tu..



Details untuk veil nikah ciknaa : 
  •  bertema kan colour creamy cream..
  • beli kat gulatis : around RM160 ++
  • panjang dlm 1.8 meter..
  • beaded  heavy & kemas jahitan nya..

P/S: available untuk disewa.. :))

7 comments:

  1. sweet warna viel cik naa..suke tgok

    ReplyDelete
  2. cantik..saye nyer viel pon rase macam nak sewakan..tapi malas nak amik gambo mengukur bagai...huhu

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. 50rgt utk seminggu.. 100rgt utk sebulan, kalau nak email sy ye sis.tQ :)

      Delete
  4. Salam kak...veil ni sewa x? Klu nk kna amek sndri or akk boleh pos?..klu boleh tlg email sy ye..eidamanaf@ymail.com

    ReplyDelete
  5. Salam kak...veil ni sewa x? Klu nk kna amek sndri or akk boleh pos?..klu boleh tlg email sy ye..eidamanaf@ymail.com

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016