GOOGLE Adsense

Saturday, January 7, 2012

TURRQUOISE bedroom.. idaman hati mama =)

beberapa bulan lagi saye akan lahir..
mama nak tukar bilik.. skrg mama tinggal bilik kecik je.
sejak zaman bujang lagi, SET katil pun bujang..
bila papa saye balik, terpaksa la mama ngan papa tidur kat bawah je..
kesian kan dorang.. :(



skrg ni mama tinggal dengan 2orang lagi aunty..
sorang aunty tu dah nak kawen..
so, mama dapat pindah master bedroom..ouw.. saye suke =)
nenek pulak nak bagi katil untuk kami..
besh nyeeee...thehehehe.. tak sabo saya nak tidur kat bilik & katil baru mama..



skrg mama gigih gugel deco bilik tidur kami taw..
dia suke kaler turquoise.. saye ikut je.. hihi..
papa pun same.. ikut je pe mama nak buat..
mama kan cerewet..bagi dia keselesaan untuk family penting!
oh ye.. ni antara deco yg mama cuba nak tiru..











yang ni untuk saye yea.. mama ngan papa tak boleh share! hehe..



EXTRA :






P/S: semoga apa yang mama nak ni dapat ea.. pastu nak doakan jugak papa dapat transfer keje dekat ngan kami.. boleh kami ber3 hidup same dalam 1 bumbung.. insyaAllah..

5 comments:

  1. CANTIK SGT KALER TERQOISE NI..
    TUK BABY :"pandai mama dia pilih kaler, so,cute!..mesti x sabo nk kuar kan???"

    ReplyDelete
  2. wow cantiknye idaman bilik mama awk...

    ReplyDelete
  3. sejuk je mata tgk!so peacefull!=)

    ReplyDelete
  4. jaja: hehe. baby say: thanks aunty.. mmg xsabo nak kuar.. tido peluk mama kite.. hihi :)

    izwahasnan: cantik.. tp tak tau la dpt cenggini ke tak.. hehe.

    yun: tula, rase cam nak tido je.. hik3.. :D

    ReplyDelete

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016