GOOGLE Adsense

Tuesday, November 1, 2011

ultrasound 1st 3 month

dah masuk 15 minggu hari ni..
sebenar nya dah nak masuk 4 bulan, bukan 3 bulan lagi. (feeling2 baru peknen) haha..
sabtu ritu ciknaa dah pegi scan baby dengan encek saiful.
1st time si suami tu tengok mesin ultrasound, teruja je muka dia.. haha.


imej 1: lengan dan jari2.. 
imej 2: muka dan dada baby =)


seronok & teruja sangat. 
sebab jantung baby sangat aktif. baby dah lengkap ada sepasang tangan dan sepasang kaki.
ciknaa dah boleh tengok tulang peha baby.
masa scan, baby tunjuk jari2 dia mcm melambai gitu.
pastu dia tunjuk muka dia. clear nampak sepasang mata.. pandang mama dan papa dia kot :D
tulang belakang dah clear..



p/s: balik je encek saiful suka belai2 n cakap2 kat perut ciknaa sebab doctor cakap baby dah boleh dengar.. syukur prmberian Allah.. alhamdulillah.

4 comments:

  1. naa.. jaga diri ye time pregnnt. jgn emo2.. huhu. nanti kalau rajin jawab tag okey.. http://adnanis.blogspot.com/2011/10/fitrst-time-tagged-by-azilsah.html

    ReplyDelete
  2. thanks along.. emo sikit je =) okeh, insyaallah.

    ReplyDelete
  3. wah...best2..xsabar nk buat scan..

    ReplyDelete
  4. mmg best sgt roz.. happy spanjang hari bl balik dr buat ultrasound tu =)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016