GOOGLE Adsense

Wednesday, October 5, 2011

hantaran bantal v2

sambungan untuk entry diy hantaran bantal ciknaa yang lepas.ciknaa dah share cane nak buat hantaran bantal tu ikut versi sukasuki tangan ciknaa kan? haha.. so, nak tunjuk pulak macamana rupa hantaran lepas siap semua.memang tak mengeluarkan modal yang banyak sebab dah ambik pengajaran sangat-sangat masa majlis tunang sebelum tu.


masa kawen ciknaa bagi 9 dulang berbalas 7 dulang dari pihak encek saiful.tapi kesemua 16hantaran tu ciknaa yang uruskan sendiri. 9dulang memang ciknaa buat sendiri. lagi 7 belah dia ciknaa hantar kedai je gubah.bukan apa, mak mertua masa tu bagi cadangan boleh tak hantar kedai je. sebab dorg naik bas, jadi dalam masa 7jam penat la dorg nak pegang 7dulang tu.kesian kan? so, ciknaa lagi suka. boleh pilih ikut citarasa sendiri. =)


kesemua 9 dulang hantaran bantal ciknaa bertemakan hitam dan merah tentu nya :))



1. ketua hantaran : sireh junjung.


2. coklat.


3. Tafsir al-Quran & Sejadah.


4.kek coklat


5.Belt, Wallet & Pen.


6. Sneakers Shoes.


 7.Jeans & kemeja.


8. Toiletries Men Set.


9. Buah.



btw, kek tu disponsor. thanks kak linda sebab sudi bagi kek tu. semua hantaran ni ciknaa memang buat sikit-sikit dari 2bulan terakhir w-day. jadi, takde la rasa macam susah sangat sebab tak rushing.



p/s: ciknaa sewakan barang2 ni kalau ada sape2 berminat nak sewa. tq =)

2 comments:

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016