Wednesday, October 26, 2011

2nd check up

minggu ni usia baby dah masuk 14 minggu. so, ciknaa wat check up la hari ni. dah tak pegi KK lagi dah. tak larat ramai sangat orang mengandung nak check up :D keputusan muktamat. lepas ni check kat dalam uia je.

paling best arini cuma ada 3 org je mommy2 yang datang check up. owh! suke3.. hehe. (*_*) berat dah naik 2 kilo.. lega bila doc cakap normal. memang buat masa skrg sepatut nya naik 2 kilo aje. darah ok, tekanan darah ok. semua ok.

tapi yang tak ok, bila doc dapat tau keturunan ciknaa ada diabetes time pregnant. aiyarrrrkkkk.. siap lepas ni kene pegi check up lagi kat hospital. tapi boleh pilih HKL or hospital selayang. sebab taknak pening2, pegi hospital selayang jela. kebetulan encek saiful balik minggu ni (insyaallah) ciknaa dah inform suruh dia temankan jumaat ni.. nak jugak merasa suami teman masa check up =)






setahun yang lalu time bertunang =)


p/s: janji entry bergambar.. ekekeke.

2 comments:

  1. hikhik.. best! tak sabar nak tengok si kecik tu lahir =)

    ReplyDelete

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016