GOOGLE Adsense

Friday, September 9, 2011

Idea deco wedding : Meja Guestbook Untuk Majlis Perkahwinan

lama sungguh tak update pasal w-day kan? banyak sangat benda nak share, sampai dah tak tahu nak mula dari mana. takpe la, slow2 kite kasi abis itu cite. hehe :D

pasal guestbook table ciknaa sebenarnya last minute dapat idea ni. planning nak letak simple2 je.tapi mak kasi idea. masa tu ciknaa dah sibuk nak ke masjid untuk akad nikah. so, hentam jela kalo sape2 murah hati nak tolong kan.


seperti biasa, theme takkan berubah. black & red hokey.

ciknaa's guestbook table ;)

antara tetamu2 yg rajin menurunkan ucapan2 hebat! :P


kembar ciknaa, ramai ckp muka kami same :P

orait laa. ciknaa share details cket pasal meja ni ok.

  • meja yg digunakan adalah: meja makan! 4 seat pnye.
  • kain alas tu lebihan kain scallop canopy aje.
  • frame gambar tu mak punya. kalau nak beli, cosway ada jual.
  • atas meja mesti ada note supaya tetamu tau untuk apa meja tu disediakan.
  • mesti ada pen.
  • ada 1frame kecik gambar ciknaa n encek saiful, sweet! =)
  • tentu nya ada guestbook. -kalo tak dorg nak tulis kat mana kan?

No comments:

Post a Comment

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016