GOOGLE Adsense

Friday, August 19, 2011

Hiasan Bilik Tidur Pengantin

Memandangkan majlis perkahwinan ciknaa bertemakan hitam merah, jadi sume kene hitam merah.. mata je aritu tak pakai lens merah =) termasuk la bilik tidur pengantin kami. ciknaa tak memerlukan banyak sgt kos nak hiaskan bilik tidur ni. paling penting kene kreatif n slalu survey barang murah2..jangan main beli aje..


ciknaa slalu godek2 blogwalking masa nak kawen dulu. hasil cedok2 idea, tambah idea sndiri, idea makcik, maka terhasil lah bilik kami yg sangat marvelous! <--------- tak kira la nak puji sndiri jugak. ehehe.


full version.



black red hokey :P



cadar yg putih bersih! mcm pengantin dolu2 :D



bantal yg banyak ni bole la main baling2 =))


okeylah.. nak story details psl bilik tidur kami ni. :-

  • cadar tu ciknaa beli kat jakel (mak yg sponsor)
  • string curtain tu cari kat nagoya. rm 45 utk 10 kaki. ciknaa beli 2 utk full bilik.
  • kain hitam alas string curtain tu pn borong kat nagoya. murah!
  • bantal kecik2/ kain rentang atas katil tu beli kat carefour wangsa maju. 
  • bunga kiri dan kanan, termasuk hiasan backdrop katil tu smua makcik yg buatkan.


p/s : tetiba pulak rindu giless nak tido kat dlm bilik tidur ni..

No comments:

Post a Comment

nasi lemak ikan kerisi,
nanti singgah komen la lagi (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016