Thursday, July 7, 2011

:: coral view island resort lah tempat berbulan madu kami 2 laki bini (^_^) :: part II

sambungan dari part 1 semalam (dah tak rajin mana ciknaa awak ni kan) huhu..

syyyhh..nak tau tak, encek saiful mabuk laut! hehe.
tapi kite2 je tau eh.. kesian sgt dia tau.
patut la masa naik je bot sampai la tiba kat pulau, dia diam je.
yang ciknaa ni ingat dia terpukau dengan keindahan pulau tersebut

tapi silap..silap..
ciknaa pun baru tau sebab ajak dia kayak dia takmo.
baru la dia cite masalah dia itu.. 
oloh kesian nye awak ek abang..
takpe la, nanti kite honeymoon kat sungai jek.. hihi.


breakfast 2nd day.. 
makan banyak2 yang oi, jap lg nak gi kejor penyu.. :))


beby ni pulak terjumpa kat tepian pantai karena kehilangan ibu bapanya. 
comeii sangat!!


tu mak dia.. mak oii tinggi nye lahai.. encek saiful pon kalah doe.. :P


 dah kami pegi ber2..amek jela gmbo sendiri..haha..


oo lololo smapi tertonggeng awak ek bang.. hihi.. tapi saye suka! :))


close up cket.. tulisan ciknaa la tu.. yang lev2 tak lawo tu baru encek saiful yg deko kan..kiki :P

No comments:

Post a Comment

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016