GOOGLE Adsense

Wednesday, July 6, 2011

:: coral view island resort lah tempat berbulan madu kami 2 laki bini (^_^) :: part 1

orait..kami nikah/sanding/kahwin pada tanggal 4 jun 2011 bersamaan sabtu kan? <----ada ke orang kisah? hihi.. plan nak pg perhentian ni sbenar nya sejak sebelum tunang lagi dah ada perancangan. tapi tula hajat nya nak pegi pulau redang.. cun sikit..tapi disebabkan mslh transport, kami decide pegi jela perhentian ni.

ok, majlis sabtu.. ahad-isnin acara ape lagi kalo tak mengemas umah balik kepada keadaan asal..huhu.
kalo tak mak tak kasi pegi mana2 tau.. hahaha.. isnin malam tu kami naik ketapi dari jerantut ke wakaf bharu.pastu naik teksi ke besut jeti..take around 45 minutes cmtu la.

pasal hotel pe sume ciknaa dah siapkan awal2 lagi dah.. honeymoon kan? hahaha.. ok, kami amik package 3days 2 night aje. tak bole lelama sbb sabtu minggu depan nya majlis bertandang kat johor pulak..
package ok la.. full board package termasuk snorkel trip around 1k ++.. kalo nak details sila klik sini.

sampai je kat jeti terus ke ofis dia..settlekan bil2 tertunggak. pastu ada masa dalam 10 minit pegi breakfast jap. kul10 da bole naik fast boat..yahuu... suka2.. selama kat pulau ni kami mmg puas hati sangat2..


lunch 1st day sampai.. disebabkn package, dorg bagi kami voucher. tengahari tu takde buffet..so pilih sendiri la ape nak makan.hihi..


beserta minuman ini.. oren tu ciknaa punya yaa..
pisang + cappucino ni encek suami punya.. (tak sedap) huhu 

petang hari :)



pengantin baru yg bahagia.. hehe :))



close to reception & restaurant <----sangat bersih hokey :)

No comments:

Post a Comment

ciknaa hargai komen yu ols :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to Mama Double RM
Designed by UMIESUEstudio 2016